yapmış olduğun anda facebook taki şu arkadaşınız instagram a giriş yaptı diyerek uyarı gider. İki profil demetlandığında ise Instagram ayarlarında “Hesabın Ilişkisını Kaldır” seçeneği belirmeye başlar. Bu noktada “Hesabın Kontaksını Kaldır” seçeneğine tıkladığınızda bayağı fakat önemli bir uyarı ile
1- ucuz takipçi

2- ucuz takipçi

3- instagram ucuz takipçi

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.